T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / SULAKYURT - Sulakyurt Halk Eğitimi Merkezi

Sulakyurt Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0090318-812 70 35
Belgegeçer
0090318812 70 35
WEB
https://sulakyurthem.meb.k12.tr
Adres
CUMHURİYET MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CAD. NO: 40 SULAKYURT / KIRIKKALE
Vizyon
Elimizdeki olanakları dünyada ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olacak şekilde daha çok geliştirmek daha çok insana ulaşmak toplumsal ve kültürel sorunların çözümüne yardımcı olmak, kültürümüzü gelecek nesillere aktarmada köprü olmak, halkı ihtiyaç duyulan konularda bilgilendirmek hedefimiz olacaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimi amaçları doğrultusunda; bütün kursiyerlerin ülkesini seven, Cumhuriyete Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan,bilimsel akılcı düşünüp, problemleri çözme becerisi kazanan toplumu oluşturan bireylerin bir bütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonamiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp,amaçlarına ulaşmada yeterli çabayı gösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler ve davranışlar kazandırmak için varız.
Başarılar
-
Derslik :3
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :30
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler
07:00 24:00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
İl Merkezine Saat Başı otobüs Bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Karagüney Dağının kuzey eteklerinde kurulu olan İlçemizin; yüzölçümü 741 Km. kare olup, denizden yüksekliği 830 metredir. İl Merkezine 52. Km, Ankara´ya ise 130 Km´dir. İlçemizin yıllık ortalama sıcaklığı 11 C. derecedir. Ortalama yağış miktarı ise 410 mm.dir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Sulakyurt Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır